• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Że model super to już wszyscy napisali powyżej , więc nie będę się rozpisywał a jest świetny ale tę koparkę to obróć ramieniem do tyłu i ranie nisko między najazdy :D

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Nie jestem bardzo przyzwyczajony do takich modeli, rzadko spotykane u nas, sam ciągnik jako tako mi się podoba, natomiast naczepa jest dopracowana i idealnie odzwierciedla klimaty USA.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.068 387 20
Dzięki za opinie. :)
U mnie dziś taki Saurer. Niestety HDS to jedna część i jest nieruchomy.

IMG_9040.jpg
IMG_9041.jpg
IMG_9042.jpg
IMG_9043.jpg

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.068 387 20
Zacny model (y) tylko te światła przednie ? Trzeba coś z tym zrobić ;).
Te modele rzeczywiście mają tak zrobione światła i wyglądają jak z wyłupanymi oczkami... Trzeba będzie kiedyś usiąść, zabrać się za prace malarskie i pouzupełniać braki.

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.068 387 20
Ostatnio trafił się taki Mercedes do ciągania gabarytów. Muszę teraz znaleźć do niego jakąś pasującą naczepę, żeby miał co ciągać. ;) Jak ktoś ma coś na zbyciu to jestem chętny.

IMG_9032.jpg
IMG_9033.jpg
IMG_9034.jpg
IMG_9035.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
O Maciek idziesz w gabaryty a to kosztowna ścieżka :D;)
Bardzo fajny Mercedes (y)
Jak zobaczyłem te chromowane tylne błotniki to aż sprawdziłem jak mój wygląda, ale szybko się okazało że Herpa wydała dwie wersje , ja mam swojego z naczepą , a Twój występuje jako sam ciągnik.