• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.069 387 20
Dzięki koleżanko i koledzy za docenienie moich modeli. To miód na moje serce. :)
Dziś bardziej stonowana prezentacja. U mnie też pojawiła się jeszcze jedna Scania ze szwajcarskiego miasta Dornbierer:

IMG_0437.jpg
IMG_0438.jpg
IMG_0439.jpg
IMG_0440.jpg
IMG_0441.jpg
IMG_0442.jpg
IMG_0443.jpg
IMG_0444.jpg
IMG_0445.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Co mogę napisać , jest to jeden z ładniejszych modeli jakie wydała Herpa , wygląda bardzo ładnie na tej dioramie.
Gratuluje Maćku udanego zakupu.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.578 67 1
Modele w malowaniu tej firmy są kapitalne . Scania z niskopodwoziówką kapitalna . W Twoim przypadku jedyne czego życzę to szybkiego dokolekcjowania reszty modeli w tych barwach bo widać że warto :D

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Fenomenalnie prezentuje się ta Scania. Kolorystyka idealnie do niej pasuje. Konfiguracja dopełnia całości. Faktem jest że w większej ilości zestawy tego przewoźnika powaliłyby na kolana na makiecie. czekam na więcej.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Cudowny zestaw, cholercia, rewelacja!:love: Aż mi się ryjek cieszy, gdy patrzę na ten model. Naprawdę super, ładne kolorki, no i wielki plus za zdjęcia(y)