Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Buda bardzo fajna. A co z wnętrzem?
Patrzyłem na Twój prototyp i brakuje mi szafy pomiędzy drzwiami wejściowymi, a oknem bocznym. Natomiast ten wysoki element po przeciwnej stronie drzwi co ma imitować?
Dzięki. Z wnętrzem mam problem nie mogę znaleźć porządnego rysunku z rozmieszczeniem Dlatego zrobiłem tylko imitacje. Ale jak ktoś wesprze mnie swoją wiedzą co i jak ma być ustawione to poprawie.
Dzięki. Z wnętrzem mam problem nie mogę znaleźć porządnego rysunku z rozmieszczeniem Dlatego zrobiłem tylko imitacje. Ale jak ktoś wesprze mnie swoją wiedzą co i jak ma być ustawione to poprawie.
Dopiero co wróciłem z urlopu, gdzie ledwie mieściliśmy się w trzypokojowym "holendrze" i nijak nie mogę pojąć jak można zmieścić się w tej przyczepce
Z drugiej strony ledwie upakowałem graty w suvie z bagaznikiem na dachu, a pamietam, że w dzieciństwie mieściliśmy się w czwórkę w maluchu... Wniosek jest jeden. W PRLu ludzie byli mniejsi...
Maćku dzięki za pomoc. Na stolik mam taki pomysł, że postawię go na dwóch słupkach. Oczywiście wszystko będzie tak przygotowane by montaż był prosty ( będą otwory w które będzie się go wsadzać.) obniży to koszta a także sprawi, że nie będzie on taki klocowaty.
No i od spodu prowadnice na dyszel zrobię. Jutro pokażę dalsze udoskonalenia.
Tak jak zawsze informuje, że Matejko nie jestem i proszę nie oceniać farby.
WNA to jedyny pojazd w H0 Jaki mam
Jeszcze nie ma szybek. Wiem, że powinny być wypukłe ale będą z blisterka.( płaska folia :-()