Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Jacku, drogi przyjacielu, wiesz że nie chcę Cię denerwować, ale z wnętrzem to byłby hicior, ja znam Twoje cele, ale taka robota i pusto w środku, jak w portfelu przed wypłatą, ojojoj.
A ta blacha na dachu na zakladke to tak w oryginale byla? Chodzimi mi o to, ze sie chowa pod spod a nie jest polozona na wierzch (chcialbym to po prostu wiedziec a nie dlatego, ze sie czepiam).
A ta blacha na dachu na zakladke to tak w oryginale byla? Chodzimi mi o to, ze sie chowa pod spod a nie jest polozona na wierzch (chcialbym to po prostu wiedziec a nie dlatego, ze sie czepiam).
Nie. W oryginale tak nie jest. Ten stopien bedzie zaszpachlowany na gladko. Ten sposob lutowania wybralem aby nie pekalo laczenie blach. Lutowanie do czola zawsze konczy sie peknieciem spoiny. Zwlaszcza przy lutowaniu stali =1mm z mosiadzem =0,5mm.