Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Bardzo dobry efekt. Dla pełnej perfekcji musisz /powinieneś zakochać się w papierach ściernych modelarskich. Później pryskasz podkładem i patrzysz, jeśli słabo dalej papiery itd. Aż do.........
Jacku ,efekt zajebisty.
Mimo to ,modelarz musi kochać papiery ścierne, jeśli sam lakierujesz.
Ja polecam Tamyja, nie wiem dlaczego , ale coś jest w ich papierach magicznego.
No niestety bez szpachli i szlifowania jak pisali przede mną perfekcji nie osiągniesz .No chyba że w nastepnym modelu zastosujesz elementy tłoczone ....
No niestety bez szpachli i szlifowania jak pisali przede mną perfekcji nie osiągniesz .No chyba że w nastepnym modelu zastosujesz elementy tłoczone ....
Wózki Griffina E4DCUd-002 gotowe. ;-) Tylko podstawiać pod lokomotywe. No o ten detalik, malutki, a cieszy. Oświetlenie stopni wejściowych będzie wyglądać jak w rzeczywistości.
Zdjęcie nocne Dragona 2 nie jest moje, ale zgodę mam na wykorzystanie.