• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1 (1:32) Modele w skali 1:32 by Meggido

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
5.723 37 4
To jest absolutnie genialna robota. Szczyt modelarski i umiejętności czy tam wyobraźni. Na modele kolegi @Meggido
można patrzeć bez końca. Czekam teraz na ten model lokomotywy i jak będzie relacja :) Już kolega wie o czym mowa :)
Maciek "Magic"

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.461 443 99
To jest absolutnie genialna robota. Szczyt modelarski i umiejętności czy tam wyobraźni. Na modele kolegi @Meggido
można patrzeć bez końca. Czekam teraz na ten model lokomotywy i jak będzie relacja :) Już kolega wie o czym mowa :)
Maciek "Magic"
Powiedziałbym, że gdyby ktoś to wsadził do pudła od najdroższych firm produkujących w skali 1 i powiedział, że to właśnie model tej firmy - chyba każdy by to kupił (uwierzył) i dokonał zakupu za dużą kasę. Klasa.

Jacek765

Znany użytkownik
GGM
SMK Katowice
NAMR
Reakcje
3.596 64 3
Pięknie wykonane wagony. Po pierwszej prezentacji szukałem szczęki na podłodze :love: a teraz szukam oczu o_O. Kawał dobrej roboty jakiej nie mogły by się powstydzić najlepsze firmy małoseryjne.
Jedyna rzecz jaka mi się niezbyt podoba to nazwa właściciela wagonów w skali 1:1;). Osobiście uważam że miejsce firmy GATX jest po drugiej stronie Atlantyku i niech tam sobie zostanie.

OP
OP
Meggido

Meggido

Znany użytkownik
Reakcje
2.734 12 2
Pięknie wykonane wagony. Po pierwszej prezentacji szukałem szczęki na podłodze :love: a teraz szukam oczu o_O. Kawał dobrej roboty jakiej nie mogły by się powstydzić najlepsze firmy małoseryjne.
Jedyna rzecz jaka mi się niezbyt podoba to nazwa właściciela wagonów w skali 1:1;). Osobiście uważam że miejsce firmy GATX jest po drugiej stronie Atlantyku i niech tam sobie zostanie.
Dzięki za miłe słowa. ;) Też bym wolał DEC, ale cóż...

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
2.744 78 12
Puść sobie film, a ze słuchaweczek Zenek narodowy pieśniarz, nie słyszałeś chyba smętnej muzyki.
Na tej zasadzie kumpel oglądał kiedyś jakieś "Disco Polo Live" czy inne "Disco Relax'y" chyba na Polsacie... Z tą różnicą, że telewizor wyciszał i w tle puszczał Metallicę. Tempa utworów się zgadzały i w efekcie miał laski robiące pogo...

kostucha.gif
kostucha.gif
kostucha.gif
i pozdrawiam,...