Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Spoko, nie irytuj się to Twój wybór. Natomiast rozważ w kwestii esteczno-wizualnej czy nie lepiej zamiast czerni użyć matowej plexi/folii czy czegoś podobnego. Nie wpłynie to w żaden sposób na skomplikowanie konstrukcji a chyba poprawi atrakcyjność wyglądu.
W skrajnym przypadku może po prostu zostawić wnętrze zabudowane ściankami, zamalowane jakimś konkretnym kolorem.. i puste..? Efekt mimo wszystko byłby zadowalający..
..to tylko luźna sugestia, mniej agresji.. podobno to hobby uspokaja..
Panowie, czy wolicie mieć podkategorie czy tagi? Jeśli podkategorie to tematy trafią do podforów jeśli zaś tagi to wszystko jest w jednym forum ale łatwo można zawęzić do interesującego nas tematu. Klikamy u góry np. 1 (1:32) i wyświetlają się wyłącznie tematy dotyczące skali 1 czyli tak jakbyśmy byli w podforum.
Ja wolę podforum jak było w poprzedniej wersji wyglądu. Obecny system jest do bani. Po co zmieniać coś co było dobre na coś co jest funkcjonalnie gorsze?
Mam prośbę do Forumowiczów, czy ktoś posiada może zdjęcia z profilu sprzęgniętej EP09 ze składem? Chodzi mi o zdjęcie jak wyglądają odległości między lokomotywą a wagonami.