• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele samochodów ciężarowych - Oilstat

Reakcje
1.781 13 0
Samochód klasa - kiedyś widywałem samochody chłodnie często jak byłem nad morzem ,ale to były jakieś stare typy ciężarówek... i nie pamiętam już jakie to były marki .. ....a tak przy okazji jakie ładne tło z tyłu dioramy się pojawiło:)

OP
OP
oilstat

oilstat

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Minął okres remontu i dostosowywania magazynu oraz bazy do potrzeb nowego właściciela, co pozwoliło zacząć normalną pracę. Ruch jak widać spory, dlatego zostały zatrudnione również samochody przejęte z Iro-Transu ;-)
Chciałbym dobudować trzecią część tej dioramy. Niestety nie mam pomysłu co na niej może być. Jakieś propozycje?

130118 011.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.702 387 20
Piękny bunkier, szczena mi opadła. Gratuluję wykonania.
e010.gif

A baza wygląda rewelacyjnie. Modele też ciekawie się na niej prezentują.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Dopiero teraz oglądam Rybex-a. Super sprawa ! Kiedyś tez go wpisałem na liste do zrobienia, ale jakoś nie mogłe dogrzebać sie do dokumentacji zdjęciowej. Rewelacyjnie wygląda!

OP
OP
oilstat

oilstat

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Do IZZY Logistics trafił dziś pierwszy DAF 105 XF w zestawie z firanką Krone. Naczepa malowana od podwozia aż po dach. Dorobione światła obrysowe, kalki, tablice i część z przodu naczepy której nie jestem w stanie nazwać :)
W ciągniku położone kalki, pomalowane wnętrze, założone tablice itp. Kilka drobnych rzeczy jeszcze jest do zrobienia i poprawienia, ale ogólnie jest już bliżej niż dalej.

130123 002.jpg

130124 002.jpg

130124 004.jpg

130124 006.jpg

...i w standardowej dla firmy konfiguracji :)
130123 004.jpg

L

LUKASZ 87

Gość
Z Firana wygląda Kapitalnie. Taki typowy zestawik latający na zachód. Tylko uważaj żebyś nie przeinwestował z taborem : )

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
No i wreszcie DAF jest i u Ciebie w firmie (y) Szkoda, że to nie SSC ale ten też jest fajny choć ja wymienilbym czyli wrzucil na przednią oś szeroki laczek... to by mu dodalo rasowego wygladu.