...chodzi mi tu o prośby o komentarze.
Ja nikogo nie proszę o komentarze jeśli nie widzisz tego Brodaty. Ja piszę tylko, ze przekonam się po komentarzach i opiniach czy się podobało jeśli takowe w ogóle będą.
Ja nie będę klepał w klawiaturę bez sensu i tracił czasu tylko na to aby pisać o czymś co mnie w ogóle nie interesuje a Ty rób co chcesz. Ja piszę tylko wtedy kiedy mnie coś naprawdę zainteresuje i zwróci moją uwagę o czym możesz przekonać się w swoich prezentacjach. Wiem, robisz ich mnóstwo ale ja piszę tylko wtedy jak coś mnie zainteresowało na tyle, że warto o tym napisać. Forum na tym polega właśnie a nie klepaniu w klawiaturę w każdy temacie bo tak należy.
Na ciebie działa jak płachta na byka proszenie o komentarze a sam to propagujesz na każdy kroku.
Wybacz ale ja nie będę prosił się o to aby ktoś na siłę i łaskawie napisał w moim temacie. Dla mnie bezsensu. Jeśli natomiast nie będą pojawiać się w moich tematach komentarze to wniosek będzie prosty. To znaczy, że albo przynudzam pokazując coś co w ogóle nikogo nie interesuje lub też robię to na tyle żle, ze nie warto sobie zawracać głowy pisaniem komentarzy. Tak, więc po co dalej coś takiego ciągnąć. Zobacz w inne moje tematy a przekonasz się, że mówię robię to co piszę. A czy Tobie się to podoba czy też nie to nie moja sprawa tak naprawdę bo nie będę ciągnął tematów w które nikogo tak naprawdę nie interesują a już na pewno nie będę szantażował tak jak Ty to robisz czyli: Napiszesz komentarz u mnie to ja napiszę u ciebie... Wybacz ale nie na tym to polega i nie dla mnie taka "zabawa". Mnie to nie bawi i takich "odwzajenionych" komentarzy nie chcę w gruncie rzeczy.
Podoba się, zainteresowało coś w moich prezentacjach to napisz będzie mi miło. Ale nikt tego robić nie musi tylko dlatego abym potem ja musiał napisać u niego w temacie lub też tylko dlatego, że ja u niego napisałem. Dziękuję, ja się na to nie piszę.
Przecież niedawno tak narzekałeś na AWM-owskie modele.
Mafo jesteś w błędzie i to dużym bo narzekałem nie na modele AWM lecz tylko na jeden konkretny model tej firmy i on nigdy, przenigdy nie znajdzie się w moich zbiorach.
A jest nim model DAFa XF105 SSC i jest szkaradny/"spieprzony" przez AWM do bólu. Jest on na moje nieszczęście jako ciągnik w kilku zestawach w barwach NOR-CARGO i kilku innych, które bardzo chętnie bym widział u siebie w kolekcji lecz ze względu na to, że jest tak "spieprzony" nigdy do niej nie trafi.