• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja MAVERICK - Ciężarowe

OP
OP
Maverick

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Co świerki co świerki??:)
Nie chcę ich stamtąd zwozić lasowozem, ino uwazam ze w takiej scenerii one tam w tle winny występować i tyle :)
Albo fantastycznie powyginane sosny jak w górach Stołowych.:)
Masz rację, że do takiego klimatu świerki pasują, i faktycznie może przydalby się u góry z tylu las świerkowy i nie potrzebne bylo by już tlo nawet :D
ale ta diorama jest już teraz na prawie pól metra wysoka a jakby jeszcze ten swierki doszly to byla by jak dla mnie i moje warunki za wysoka. Nie mialbym gdzie jej trzymać a już teraz mam z tym problem :D. Za jakiś czas trafi "do obróbki" i wyląduje pod szklem.;)

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Świetne zdjęcia jak i modele, SK wyszedł bardzo fajnie, jedynie kangur mi się nie podoba ale najważniejsze, że właścicielowi tak. :D Volvo na kołach Herpy wygląda znakomicie! ;)

OP
OP
Maverick

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Dziękuję wszystkim za komentarze i opinie. Cieszę się, że się wam podobało.
Dziś kolejna porcja zdjęć moich modeli i również liczę na wasze komentarze, opinie i sugestie.
Tak, więc dziś na początek...

Volvo "BRING" - Norwegia

P3110925.JPG

P3110926.JPG

P3110927.JPG

P3110932.JPG

P3110933.JPG

P3110934.JPG

P3110935.JPG

DAF 105 XF SSC "Finkl" - Niemcy

P3110942.JPG

P3110947.JPG

P3110952.JPG

P3110953.JPG

P3110960.JPG

P3110963.JPG

DAF "Haukedal" - Norwegia

P3110965.JPG

P3110966.JPG

P3110967.JPG

P3110968.JPG

P3110969OSTRE.jpg

P3110972.JPG

P3110975.JPG

Mam i tym razem nadzieję, że modele jak i ta prezentacja wam się spodobała. Również teraz liczę na na wasze komentarze i opinie co do modeli jak i jakości zdjęć, czy jest wszystko w porządku czy też należało by coś zmienić następnym razem.
Oczywiście korzystając z okazji zapraszam do moich pozostałych tematów czyli (wystarczy kliknąć w nazwę tematu):

MAVERICK - "Rajdówki" 1-18
oraz MAVERICK "Rajdówki" w skali 1-43
a także MAVERICK Motory czyli "rajdówki inaczej"

Pozdrawiam
Maverick

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Maver wszystkie modele super, fotki też ekstra. Najbardziej podoba mi sie Daf z żywcem, mimo dziur na lusterka :) Hm... jeśli masz coś poprawić to może to, żeby te merce się tak w kółko nie kręciły :p

szczypior6192

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Volvo w tym kolorze wygląda znakomicie, to jest zdecydowanie mój faworyt z tej prezentacji. Halogeny i klimatyzator dopełniają bardzo fajnie cały model.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Modele bardzo fajne, trudno wybrać faworyta, bo wszystkie się podobają. Fotki fajne. Ciekawe ujęcia. A co do fotek 2 i 3 , 8 to może troszkę za mocno popracowałeś nad nimi w programie graficznym i dlatego śnieżą.

sloth

Znany użytkownik
Reakcje
188 0 2
Jak zwykle fajna prezentacja,daf norweski w fajnym malowaniu i wygląda że dobrze zrobiony przez awm:).
Jeśli chodzi o finkla to zrobił zamieszanie jak tylko się pojawił i szybko się rozszedł,chyba obecnie ciężko osiągalny.
Pokazuj co tam jeszcze masz z tej kolekcji,która liczy ponad 1000 sztuk:cool: