• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja MAVERICK - Ciężarowe

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Dokładnie z tym finklem tak było - sam pamiętam ile zachodu było żeby go szybko zamówić - ale się udało i też go miałem.
Co do fotek - fajne, można jedynie poprzestać na tych z bliska, bo szczerze mówiąc to powolne zbliżanie się do modelu fotka po fotce z kolejnymi modelami zaczyna być oklepane...nie dałbym ci kamery do ręki bo byś zrobił serial kilkunasto-odcinkowy z każdym modelem.
Modele super, do finkla mam sentyment i najbardziej wypasiony.
Zmieniłbym jeszcze jedno: Postaraj się o duże pudło, spakuj dioramę i wyślij do mnie, bo mnie zazdrość zżera - taki fajny masz kawałek terenu.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
DAFik z Finkl'a miażdży konkurencje.
Piękne malowanie, bardzo fajne kolorki. Herpa się postarała i proszę, cudowny model!
Co do Volvika to zawsze podobały mi się kolory z Bring. Ten zielony odcień mocno rzuca się w oczy co dodaje dużo radości z przyglądania się w ich flotę. :D
Zdjęcia to już klasa sama w sobie!
Jeżeli wszystkie zdjęcia będą wykonane na tej dioramie to już czekam na kolejne prezentacje! :eek:
Pozdrawiam!

PS. Nadrobiłem... :gwizd:

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.020 16 0
Ale klimat(y) szkoda, że kierowcy nie ma w środku i zakładki typu "wiesiek" albo "cycu" wiecie o co chodzi;), np taki kierowca co trzyma cb radio w jednej a druga trzyma kierownice to byl by dopiero klimat w takiej scenerii jak tu z tymi skałkami:) w tym FINKL DAF to takie ujecie bylo by goidealnie widac

OP
OP
Maverick

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Przerwa była długa, ale warto było czekać. Modele wyglądają pięknie. Najlepsze, jak dla mnie, to obydwie Magnumki.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Skandynawskie ciężarówki zawsze mi się podobały. Szkoda , ze Herpa nie podjęła temat , bo modeli by była masa i to w jakich malowaniach. Co do modeli NorCargo i Bring opinia może być jedna - są z górnej półki , chociaż można by było coś dodać. AWM ma to do siebie , ze robi DUŻE uproszczenia. Mogli by zrobić chociażby naczepę Ekeri z prawdziwego zdarzenia. To samo dotyczy przyczep .