Co do ostatniego modelu z tej serii to nie do końca pasuje mi ta naczepa na wózku Dolly. Chyba tak to się nazywa. Może w tamtych czasach takie zestawy były na porządku dziennym , albo AWM poszedł na skróty .
Jak nikt nie chciał uwierzyć, że mają wszelakiego typu zestawy jak cysterny, "żywcówki" itp. Mało tego to mają zwykłe osobówki takie chociażby jak mercedesy E-klasse W211 czy W212 (i to nie w kombi) pomalowane oczywiście w ich barwy tyle, że z dodatkowym napisem "VIP posten". Mają w portach również "kalmary" w swoich barwach a jakby tego było mało to lokomotywy też mają Tylko nie zawsze miałem/mam przy sobie aparat albo też możliwość ich sfotografowania/sfilmowania. Co do modelu to solówka jest całkowicie AWM-owska a naczepa to totalna "składanka" *Herpa/AWM i coś tam jeszcze ) choć robiona jak najbardziej zgodnie z rzeczywistymi/realnymi naczepami. W solówce muszę jeszcze tylko koła wymienić na chrom/niebieski i będzie już taka jak sobie zaplanowałem.
Powiem nawet , że pobiegałem trochę z miarką i zamierzam takie cudo zrobić , co pewnie Cię ucieszy!!!
Nie za bardzo wiem o co chodzi?