Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Sliczniutka!! Tego brakowało. Dodaj troszeczkę drobnej trawki i zieleni tuż przy ścianach nastawni i dwa lub trzy krzaczki za nastawnią i jakiś ładne drzewko. To doda smaczku . Pozdrawiam.
z trawą masz racje w końcu chyba nie ma zadbanych nastawni , a drzewka w przyszłości przy okazji montażu reszty domków bo na razie stoją luźno i czekają na swoją kolej a przede wszystkim na koncepcje gdzie który ustawić
Jezu!! Genialne. :shock: Coś pięknego ten torcik Torowisko pięknie zrobione i cała reszta - perełka!! Piękna zieleń i klimat. Jeszcze jak mała wioseczka dojdzie to godzinami będzie można przy tym siedzieć. Ciekawy jestem jakie domeczki dojdą i jak doprowadzisz do nich dróżki :?:
Jesteś Mistrzem .Podziwiam, śledzę wątek i pozdrawiam.
Witam wszystkich oglądających - mam prośbę bo jestem prawie na finiszu (bliżej niż dalej ) i czas na ewentualne korekty. proszę o informacje o jakiś niezgodnościach, które udało się zauważyć
dziękuję i pozdrawiam
Niezgodności to ja nie widzę,hehe ,lecz mam małą propozycję. Może troszkę daj patyny na skały, by nie miały plastikowego odcienia . Proponuje również( bo o doda to smaczku i realizmu), wstawienie ukresów przed rozjazdami . Jak dojdą domki - a pewnie pokażesz jak je ustawiłeś - to zrób ładne dróżki i dodaj drzewek. Nic wtedy dodać ani ująć .Pozdrawiam.
A rzeczywiście!!! : A mówiłem ,że wszystkiego nie zauważę, hehe. . Są ukresiki i to przepiekne :shock: . Chyba w zeszłym wcieleniu byłeś jastrzębiem ,albo orłem, bo teraz to masz sokoli wzrok , Coś pięknego. Fantastyczna inspiracja dla osób kochających modelarską drobiazgowość. Pozdrawiam ciepło.
Nie odlot, tylko kosmos :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: . Domeczek... che tak pomieszkać . Polecam przejrzenie dzisiejszych fot od Archico...