tak oglądam do znudzenia Twoją makietę i w zasadzie chcę napisać (bo prościej) co mi się w niej nie podoba. Ta alejka drzewek we wiosce moim zdaniem przez te okrągłe żółte murki wokół drzewek wygląda sztucznie (tak zabawkowo). Może to kwestia zdjęcia, ale wydaje mi się , że aż prosi się o ceglasty kolor murków. No i druge to zdecydowane do całości dzieła nie pasuje tabor wręcz cukierkowy.. aż prosi się o slidną waloryzację
Wszystko inne zjawiskowe, chyba będziesz musial jeździc po Polsce z tym produktem i koniecznie zawitaj do Szczecina!
ps.
Kurde, jak się w końcu zabiorę za swoją mini makietkę (a jestem w temacie kompletnym laikiem, robiłem dioramy za komuny na sprzedaz podwrkowej gawiedzi z tego co było dostępne u nas w składnicy do H0 /trawki vero itp/, ale to było lata temu i tak się ma do tego co Ty stworzyłeś, jak PIKO Hobby do taboru modelowego), to wiem do kogo pisać. Mam od kilku lat wnękę w szafce tak na oko 28x70 i ta mam mies takie małe coś dla zetki (wiem że mało, ale mam w domu mało miejsca generalnie). Planuję prostszy układ zdecydowanie i nienaturalnie ostre łuki niestety, ale trzeba wykorzystać co się ma... Zetka się nadaje idealnie! Ech chłopie, niemoge się oderwac od tego wideo, zrób jeszcze jakieś! Może w nocnym nastroju...