Tomku, kurczę, podziwiam Cię za cierpliwość. Jako że studia zaczynałem w dobie aerografów na kalce, a kończyłem pomykając w autocadzie 14, pamiętam szrafowanie żelbetu zgodnie z PN... dobijało mnie to psychicznie i fizycznie. Nie lubię "benedyktyńskiej" roboty
Dawno bym zerwał te cholerne perony i zrobił wypalane laserem. No ale to ja
Wracając do twojego zapytania o wyposażenie peronów. Zrób zestawienie co byś chciał, to się zrobi. Zapewne to co potrzebujesz ty, będę potrzebował i ja. Jak z tą wiatą. Śmietnik mam, ławkę jakąś też. Klomby betonowe też gdzieś modelowałem. Wrzuć fotki, będziemy robić.
Dawno bym zerwał te cholerne perony i zrobił wypalane laserem. No ale to ja
Wracając do twojego zapytania o wyposażenie peronów. Zrób zestawienie co byś chciał, to się zrobi. Zapewne to co potrzebujesz ty, będę potrzebował i ja. Jak z tą wiatą. Śmietnik mam, ławkę jakąś też. Klomby betonowe też gdzieś modelowałem. Wrzuć fotki, będziemy robić.
Tych peronów nie zrobiłbym w Autocadzie, bo ich wytyczenie przypominało przymiarkę u krawca. Perony są częściowo w łuku. Ściągałem miarę jeżdżąc najdłuższymi wagonami jakie mam, w celu domiary wychyłu pudła na łukach.
Jak będę wyposażał perony to chętnie skorzystam z pomocy