• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta domowa Makieta strychowa

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.342 504 30
Tu aż sie prosi grafitti
A to zależy, w jakim czasie jest umieszczona makieta. W latach 70. czy 80. XX wieku graffiti praktycznie nie było, ale jeżeli to mają być czasy bardziej współczesne, to jak najbardziej. Chociaż ja osobiście tego nie trawię, więc nawet, gdybym budował makietę współczesną, graffiti bym nie zrobił, zakładając, że dziwnym trafem u mnie obiekty jakoś się bez tego uchowały. ;)

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
2.615 50 5
Ja jestem zagorzałym przeciwnikiem wszelakiego wandalizmu.
Aczkolwiek to miejsce jest wręcz idealne dla graficiarzy wszelkiej maści - bo paradoksalnie widoczne, a niektórzy mają "parcie na szkło".

Nie mniej jednak, zgadzam się, że to zależy od czasów, w których umieszczona jest makieta i od autora.
Jestem też daleki od narzucania woli - po prostu tak mi się ten element optycznie "nadaje" do tego celu. :)