Ok, wystarczy tego. Wydaje mi się ze pan r-mik ma jakąś ekspertyzę w technologi, i bardzo się ciesze dla pana. Ale to nie znaczy ze wszyscy inni są głupkami i technofobiami. Trudno to sobie wyobrazić ludziom których po angielsku nazywamy "fan boi" ze mogą być inne możliwości. Pan jest taki sam jak Apple fan bois, którzy myślą ze tylko iPhone jest dobry i wszystko inne to dupa. Albo Tesla fan bois którzy kręcą nos na wszystkich co jeszcze jeżdżą samochodem nie elektrycznym. A jeżeli Pan musi wiedzieć, to ja tez mam doświadczenie w technologi, jestem przewodniczym architektem informatycznym dla firmy która buduje systemy informatyczne dla Amerykańskiego wojska, z 30 letnim stażem i mam ekspertyzę w większości jeżyków i starych i najnowszych, baz danych, szyfrowania i bezpieczeństwa informacji, od mainframe do internetu. Ale to nie znaczy ze jak przyjdę do domu i chce się zrelaksować i pobawić kolejka to chce jeszcze dalej siedzieć przy komputerze i programować. Czasami dobrze mieć cos innego, analogowego na zmianę. Także proszę nie śmiecić wątku zniewagą innych użytkowników.
-
8
-
2
-
4
- Pokaż wszystkie