• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta domowa Makieta domowa 540x130 cm

KrotVikinG

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
717 6 0
Panowie, tylko spokój Nas ratuje.
Modelarstwo i budowa makiety to nie wyścigi. Od samego początku zdawałem sobie sprawę z tego jakie są koszty takiej budowy i ile czasu mi to zajmie. O ile z "kasą" nie ma problemu, to z czasem już jest dużo gorzej. Myśle, że przy "dobrych wiatrach" budowa potrwa trzy lata, chyba że stanie się jakiś cud.

Myślę, że to jest dobry pomysł, ale z tego co pamiętam z regulaminu forum, temat przenosi administrator.
Dlatego napisałem, że proponuję przeniesie, a nóż widelec trafi prośba do administratora ;).
A co do czasu budowy, to u siebie zauważyłem, że więcej frajdy sprawia mi dłubanie przy makiecie niż zabawa w jazdy, choć trochę także mnie kręci zbieranie taboru ( ale na to niestety z finansami ciężko) ;)

OP
OP
J
Reakcje
46 0 0
W związku z tym, że kończę prace elektryczne "pod makietowe", mam pytanie odnośnie ustawienia semaforów świetlnych i ich opisania na pulpicie. Czy takie ustawienie jest prawidłowe?

1.png