• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta domowa Makieta domowa 540x130 cm

Krocik TV

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
923 9 0
Panowie, tylko spokój Nas ratuje.
Modelarstwo i budowa makiety to nie wyścigi. Od samego początku zdawałem sobie sprawę z tego jakie są koszty takiej budowy i ile czasu mi to zajmie. O ile z "kasą" nie ma problemu, to z czasem już jest dużo gorzej. Myśle, że przy "dobrych wiatrach" budowa potrwa trzy lata, chyba że stanie się jakiś cud.

Myślę, że to jest dobry pomysł, ale z tego co pamiętam z regulaminu forum, temat przenosi administrator.
Dlatego napisałem, że proponuję przeniesie, a nóż widelec trafi prośba do administratora ;).
A co do czasu budowy, to u siebie zauważyłem, że więcej frajdy sprawia mi dłubanie przy makiecie niż zabawa w jazdy, choć trochę także mnie kręci zbieranie taboru ( ale na to niestety z finansami ciężko) ;)

OP
OP
J
Reakcje
46 0 0
W związku z tym, że kończę prace elektryczne "pod makietowe", mam pytanie odnośnie ustawienia semaforów świetlnych i ich opisania na pulpicie. Czy takie ustawienie jest prawidłowe?

1.png