• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mój tabor

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

KacperWKK

Aktywny użytkownik
Reakcje
311 36 8
20160928_090523.jpg
20160928_090516.jpg
Wrzuć więcej fotek, umili mi to czekanie na moją :)
Generalnie kto kupi nie oszuka się model staranie wykonany. W zasadzie wystarczy pobrudzić i mamy dobra jakość w rozsądnej cenie. Mam już 204-kę i to jest najlepszy model Piko jaki posiadam pod względami jezdnymi. Na modelu brak daty rewizji. Tabliczka produkcyjna widoczna lecz nie czytelna dodatkowe oznaczenia, typu Woda, Paliwo itd. Leszpe fotki będą na mojej stronie na Fejsie w weekend gdzie model zostanie dopuszczony do normalnego ruchu. Pozdrawiam i zachęcam do zakupu.

Ostatnio edytowane:

Tigrek

Aktywny użytkownik
Reakcje
234 37 15

Załączniki

kovalsky

Aktywny użytkownik
Reakcje
407 20 1
Wiem wiem Kolego ze zdjecia slabe ale przeciez nie jest to forum dla pasjonatow fotografi. Nie o jakosc fotografi chyba tu chodzi, poza tym zdjecie robione noca, przy sztucznym swietle itd. itp. ...:podstepny:

B

bobby74

Gość
No właśnie o jakość zdjęcia też się rozchodzi - z brzydkim zdjęciem i ujęciem będziesz kompletnie zignorowany. Jak się postarasz, będziesz doceniony - jak w życiu ;)

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Kolekcje 16
Kolekcje 29
Kolekcje 0
Kolekcje 13
Kolekcje 296