• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mój tabor

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

michu88

Aktywny użytkownik
Reakcje
762 35 5
Wagony piętrowe z Poznania też zyskały nowe czoło, dzięki czemu nie muszą już stać na bocznicy;) relacja Poznań gł.-Krzyż :) co do filmiku - daj się ogarnąć - makieta stoi niepodłączona, wszystko jest statyczne póki co:)
su45-0791.jpg
su45-079.jpg

avecez

Aktywny użytkownik
Reakcje
424 22 4
Stałem się szczęśliwym posiadaczem takiego wagonu o którym pisano na forum. Nie wiem czy ten model był w ogóle w sprzedaży czy dopiero miał być. Wygląda na to że ten jak i ten z obecnej aukcji na ebay ( nr aukcji 262631608637 - PKP "Tabor Szynowy" Opole S.A. HO 1:87 (The PKP Coach)), to są wagony niedokończone i wybrakowane. U mnie brak jednej części z tego co zauważyłem. W tym z obecnej aukcji brak jest tych elementów pod tym brakującym u mnie elementem. Poza tym gościu do obecnej aukcji załączył te same fotki co poprzednio.
DSC_0021.JPG DSC_0027a.JPG
Można gdzieś tę część zdobyć ?
Może bym się pokusił o drugi egzemplarz ale chyba wystarczy jeden jako ciekawostka, bo chyba wszystkie 3 jakie niby tylko wyszły (wg opisu sprzedawcy) są bez numerów bocznych.

hobbystah0

Znany użytkownik
Reakcje
572 22 1
@Kris niestety na razie z braku czasu tylko takie, może niedługo uda mi się porobić lepsze :) Ogólnie planuję, aby w składzie znalazł się jeszcze wagon słowacki, chorwacki i 3 węgierskie.

Załączniki

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Kolekcje 16
Kolekcje 29
Kolekcje 0
Kolekcje 13
Kolekcje 296