• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mój PRL -lokfan

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.440 67 1
Ja tak na te stary patrzę i nie wierzę w to z jakiej bazy powstały . Kapitalnie się prezentują . Nie idzie od nich wzroku oderwać , a z wrażenia trzeba monitor czyścić bo oplułem :D

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Mimo słabych migaczy i tylnych świateł STAR jest przekozacki, napatrzec sie nie moge, podoba mi sie cholernie i jest zazdro (y)(y)

OP
OP
lokfan

lokfan

Znany użytkownik
Reakcje
1.442 9 0
Teraz czas na Skodę 706 MT którego bazą był oczywiście model NRD. Zewnętrznie różniła się od Skody RT głównie kołami :)
IMG_1239.JPG
IMG_2293.JPG
IMG_2300.JPG
IMG_2296.JPG
IMG_2295.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.482 390 20
Świetna przeróbka. Jednak Seweryn ma rękę do takich waloryzacji. Gratuluję posiadania.

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
2.963 5 0
WOW!!! Ale dałeś do pieca tymi prezentacjami! Wspaniale przerobione. Jak by Ci się kiedyś Skoda znudziła, to ja chętnie wezmę... Stary w sumie też...:D

OP
OP
lokfan

lokfan

Znany użytkownik
Reakcje
1.442 9 0
Obiecuję że dzisiaj ostania na razie prezentacja mojej własności ,ale przede wszystkim talentu Seweryna :) Pokażę od razu dwa modele jeszcze jednego "Permota" i "Adam Modellbau" po metamorfozie w SAW :)

IMG_1242.JPG

IMG_2320.JPG
IMG_2318.JPG
IMG_2323.JPG
IMG_2322.JPG
IMG_1202.JPG
IMG_2344.JPG
IMG_2346.JPG
IMG_2345.JPG

Ostatnio edytowane: