• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mój PRL -lokfan

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Bardzo fajnie się prezentują ostatnio pokazane miniaturki PRL-owskiej motoryzacji. Gratuluję posiadania takich pięknych modeli. (y)

OP
OP
lokfan

lokfan

Znany użytkownik
Reakcje
1.310 9 0
Święta się kończą, czas myśleć o pracy, odpalić wóz, i w Nowy Rok wjechać z myślą o nowych modelach i powiększaniu kolekcji, więc w drogę... :)

IMG_1966.JPG
IMG_1967.JPG
IMG_1969.JPG
IMG_1968.JPG

Foto998

Aktywny użytkownik
Reakcje
106 0 0
Konkretne modele na konkretnych prezentacjach. Bardzo przyjemnie się je ogląda, ale gdzieś w środeczku rośnie zazdrość, że posiadasz tak bogatą flotę jelczańskich ciężarówek. Chyba sam w najbliższym roku sprawię sobie paru przedstawicieli tej marki od SAWa ;)

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
No Kolego jakoś przeoczyłem Twój temat ale już go przejrzałem od dechy do dechy. Przyznam,że przeniosłeś mnie w czasie :)
Tak na marginesie to u Seweryna masz już chyba platynową kartę stałego klienta;)
Kolekcja jest - SUPER i szczerze zazdroszczę.

OP
OP
lokfan

lokfan

Znany użytkownik
Reakcje
1.310 9 0
Porzuciłem na jakiś czas swoje prezentacje, a ponieważ co nieco taboru do Bazy zjechało, przeto można się znowu chwalić. Wszystkie przeróbki i konwersje pochodzą z pod ręki mojego ulubionego mistrza Seweryna :) Któremu niniejszym składam wyrazy podziękowania i głębokiego podziwu, Seweryn skarbem jesteś ! :) Tym razem będą to prezentacje typu "przed i po". Oceńcie sami. na pierwszy rzut zwykła NRD Skoda RT i to, co z niej nasz przyjaciel "wycisną" :)

IMG_1247.JPG
IMG_2324.JPG
IMG_2309.JPG
IMG_2328.JPG
IMG_2303.JPG

Ostatnio edytowane: