• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mój PRL -lokfan

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Dokładnie tak było, ale jak miałeś matkę do dyspozycji to i tak byłeś gość. Ja stawiałem warchlaka - Star 28 z zabudową z Osin na małym wzniesieniu.O 4 rano po przelaniu kilku wiader z gorącą wodą mój czytał Trybunę Robotniczą i musiał odpalić z 3 biegu na raz .Było tylko jedno podejście , jakby nie zagadał to kilkadziesiąt osòb nie dojechałoby na pierwszą zmianę do pracy bo mechanicy i elektrycy też zaczynali pracę dopiero od 6.:(
Nie wspominam już o zasypanych drogach i problemach z odpalaniem Vebasta;) A, dziś spada 15 cm śniegu i moło co stanu klęski nie ogłaszają.:)

OP
OP
lokfan

lokfan

Znany użytkownik
Reakcje
1.310 9 0
No i kolejny Jelcz. Tym razem kontrolowany ostro przez załogi dwóch radiowozów naszej dzielnej MO. Uwzięli się na naszych kierowców czy co? :)

IMG_1960.JPG
IMG_1957.JPG
IMG_1963.JPG
IMG_1965.JPG

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Modele swietne, czysty PRL u CIebie i aż miło się ogląda Twoje prezentacje z modelami, ale ciesze się ze te ku*** i bandyci MO nie strzela do Twoich kierowców.

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Adamowe Stary pozostawiają dużo do życzenia, ale dobrze, że w ogóle są bo świetnie wpisują się w klimat epoki.Jakby nad nimi jeszcze trochę popracować;)