• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mój PRL -lokfan

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Wiadomo, że jak coś od Seweryna wychodzi to mucha nie siada.Skoda piękna bo dodatki i blaszki robią swoje , a umiejętności Seweryna dopełniają reszty. Super zestaw(y) i też chętnie widziałbym taki na swoim parkingu .

OP
OP
lokfan

lokfan

Znany użytkownik
Reakcje
1.310 9 0
Ku uciesze samego siebie , konwersja Adamowego Stara 200 czyli furgon vel "lodówa" W oryginale taka sobie, zaś po pobycie w "Okręgowym Przedsiębiorstwie Napraw Głównych imienia Seweryna" wygląda TAK :)

IMG_1194.JPG
IMG_1197.JPG
IMG_2339.JPG
IMG_2340.JPG
IMG_2342.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Kolejny pięknie przerobiony Star. Można Ci zazdrościć takiego fajnego modelu.

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
To staje się już trochę nudne, ;)bo wiadomo że od Seweryna jest na najwyższym poziomie i jest ok.Przeróbka jest rewelacyjna.(y)Natomiast od siebie też mógłbyś coś dodać. Choćby tablice rejestracyjne, których ten Star nie posiada:( Mógłbyś się wtedy pochwalić nie tylko robotą Seweryna, ale i swoim drobnym wkładem w efekt końcowy.:)Swoją drogą gratuluję posiadania takiego rarytaska.(y)

OP
OP
lokfan

lokfan

Znany użytkownik
Reakcje
1.310 9 0
To staje się już trochę nudne, ;)bo wiadomo że od Seweryna jest na najwyższym poziomie i jest ok.Przeróbka jest rewelacyjna.(y)Natomiast od siebie też mógłbyś coś dodać. Choćby tablice rejestracyjne, których ten Star nie posiada:( Mógłbyś się wtedy pochwalić nie tylko robotą Seweryna, ale i swoim drobnym wkładem w efekt końcowy.:)Swoją drogą gratuluję posiadania takiego rarytaska.(y)

Tylko że dostałem tą serię...wczoraj :) a w weekendy wydział komunikacji nie pracuje ...:) ;) Luzik

OP
OP
lokfan

lokfan

Znany użytkownik
Reakcje
1.310 9 0
Dzisiaj Star28 pierwotnie wożący mleko i nabiał, następnie odkupiony przez Igloopol i po remoncie wozi mrożonki i owoce :) Proszę mnie nie bić i nie krzyczeć obiecuję ze zarejestruję, ubezpieczę, zatankuję , olej wymienię, a nawet zbieżność ustawię ! ;)

IMG_1186.JPG
IMG_1190.JPG
IMG_2272.JPG
IMG_2274.JPG
IMG_2338.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Te przeróbki są rewelacyjne. Jest czego Ci zazdrościć. (y) ;)

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Jak widać z "adasiowego supermodelu dla mas" da się coś wystrugać. I nie można było tego badziewia wypuszczać w "kitach"?
Seweryn to jeszcze kiedyś chyba blaszki miał na boki kabiny i przód (gdzieś takie mam) .
Pieczywo jest mega z tą inną budą , zresztą chłodnia też pięknie wygląda bez tej drabiny do pomidorów.
Piękne światła...tylko kierunkowskazy trochę odstają od reszty - da się je poprawić? Ale starki super!