• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja LUKASZ 87 - Scania

Reakcje
0 0 0
Pierwsza Scania super, od zawsze podobały mi się te zestawy a na dodatek z Polski :) . Druga nie gorsza, duża ilość oznaczeń na kontenerze procentuję, powodzenia w dalszych zbiorach. ;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Fajny sposób na ukierunkowanie kolekcji. Niemal każdy z modeli które zaprezentowałeś do tej pory w tym temacie, przykuł moją uwagę. Wiele z nich widzę po raz pierwszy. Raczej ciężko wybrać faworyta, ale jeśli już miałbym wybrać coś co szczególnie trafia w mój gust, to jest to Poll-Nussbaumer, no i Richter rzecz jasna. ;) Co do ostatniej prezentacji, secik ciekawy. Ale ponieważ nie przepadam za Scanią z AWMu, to najbardziej podchodzi mi herpowska szwedka z inloaderem Pilkington. Sam z resztą ją posiadam, świetny model. :) Przy okazji na pierwszym zdjęciu dobrze widać, jak wiele brakuje konkurencyjnemu wyrobowi do ideału. :confused:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Scania z Sandomierza ciekawa. Fajnie, że powstają takie modele z polskimi akcentami.

OP
OP
L

LUKASZ 87

Gość
Dzieki za Odzew w temacie dziś lecimy dalej.
Model na który polowałem bardzo długo aż w końcu się udało.
36.

37. Mój składak

Pozdrawiam Łukasz

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Tiltrans to chyba jedna z ciekawszych torped jakie wyszły, podoba mi się w tym malowaniu. Gratuluję nabytku. Zawsze podobało mi się też fabryczne malowanie Humbaura, a tył jest po prostu ekstra. (y) Prawdziwe naczepy tego producenta to lekkie badziewie, mamy w firmie dwie takie. :devil:

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Tiltrans ma naprawdę ładne i ciekawe malowanie, ale ta czarnulka...WOW :eek::eek::eek:
Świetnie skomponowała się z naczepa Humbaura. Wyszedł naprawdę super zestaw!
Super Szwedka, super naczepa, super zestaw!

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Piękne barwy ma Scania Tiltrans :),nigdy nie spotkałem się z malowaniem tej firmy a stwierdzam że wygląda imponująco(y) ,drugi zestaw bardzo ciekawie został skomponowany ,naczepa bardzo mi się podoba .(y)

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Czesc :)
Z calej kolekcji w oko wpadly mi szczegolnie Czarna Perla z poczatku tematu, srebrna torpeda z silosem a takze Kravag. :)

Ostatnio edytowane: