• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja LUKASZ 87 - Scania

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Kolejne ciekawie wymalowane Skakanki. Szkoda tylko, że w przednich kołach piasty nie są czarne. Ale i tak mi się podobają.

jakcuk

Aktywny użytkownik
Reakcje
10 0 0
Ogólnie "pisanki" mnie nie kręcą, ale powiem Ci, że urzekł mnie ten ciągnik w malowaniu USA i The Black Pearl. Pewnie w realu zwaliłyby mnie z nóg. :) Czasem to się zastanawiam skąd ludzie biorą pomysły na malowanie ciągników czy całych zestawów.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Bardzo fajny ten set Nelo. Właściwie to cały komplet jest tu faworytem. Podobają się wszystkie.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.250 108 2
Vogel bardzo fajny ale Staruszka biję Vogla na głowę.
Stare Scanie Vabis mają w sobie to coś że, nawet w skromnym malowaniu wyglądają bardzo dobrze.(y)

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Vogel podoba mi się bo malowanie jest na tyle sprytne, że czasami można nie rozpoznać marki(na pierwszy rzut oka), a jednocześnie cały malunek jest uporządkowany. Babcia była by jeszcze bardzie topowa jakby ją Irokez "przeleciał" brudnymi pędzelkami;)
pozdr.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Obie Skakanki świetne. Nowsza ze względu na malowanie, a starsza ze względu na wiek. Podobają mi się.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Obie Scanie bardzo fajnie wyglądają. Niska kabina z cysterną zawsze mi się podobała. Bardzo fajne malowanie ma WAHR. Szczególnie podoba mi się grill w ciągniku.