• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja LUKASZ 87 - Scania

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.249 108 2
Pierwsza Scania bardzo fajna też posiadam, natomiast druga jeszcze bardziej mi się podoba i muszę w końcu sobie ją upolować.
Gratuluję świetnych modeli (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Kolejne fajne zestawy pokazujesz. Co jeden to ciekawszy. Ale najbardziej z ostatnio pokazanych wpadł mi w oko BIG ONE.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Zarówno pierwsza jak i druga Scania są rewelacyjne(y) i nie umiem wybrać faworyta z tej prezentacji;) .Bardzo ładne modele i także z chęcią widziałbym je u siebie ..:);)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Nijman co jeszcze raz podkreślę, jest świetny. Matador bardzo się wyróżnia tymi detalami i pochodzeniem. Tylko kurde zawsze w herpowskich Scaniach na małych kołach razi mnie ten wysoki zderzak. :obcy: :confused:

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Świetna prezentacja . Z pokazanych modeli chyba czwóreczka najlepiej się prezentuje . Szkoda że jeden z ciągników nie jest serri RII , fajnie by to wyglądało . Niby takie same a każda z innego okresu produkcji .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Modele aut z jednej firmy grupowo zawsze prezentują się inaczej, niż pojedynczo. Scanie bardzo szczegółowo wykonane, fajnie że każda ma inny gryf na boku kabiny.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.249 108 2
Świetny zestaw gratuluję , chwalić się nie będę na szczęście mam je wszystkie 3 i można je oglądać w temacie gabaryty, na plus zasługuje pilot na T4 bo jest świetnie wykonany(y)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Lubie powrót Mistrza w wielkim stylu. Aż się łza w oku kręci jak patrzy się na te fotki z przeszłości z początków dioramy ;D Co do samych modeli to cały set prezentuje się świetnie. Ale tak jak już zostało wspomniane 4 prezentuje się jak dla mnie najlepiej. To chyba przez ten masywny grill, który nadaje jej agresji i budzi przez to respekt :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Fajnie wyglądają te Hovelmanny. Co jeden to ciekawszy. No i świetne fotki.