• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja LUKASZ 87 - Scania

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Mi natomiast się bardzo spodobała ta pierwsza scania , ale to chyba tylko dlatego że częściej widuję te pojazdy na drogach . Oba mają kapitalną konfigurację i fajne malowanie .

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Termo super. Uwielbiam 3 osiowe ciągniki z lodówkami. AWMowi zmienić czasem koła, zbiornik, poskładać lepiej niż fabryka i jest ekstra, co można również podołączyć do Twojego drugiego tematu - POLowi i HZtowi porobić conieco i jest baja!

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Super komplet.Wyróżnia się MB ale ta 3 osiowa Scania też sie ładnie prezentuje.Jak dla mnie nie pasują do niej koła.Auto ma bardzo ładne wyrazne malowanie zaś fele jakby z Kibri.To jest AWM ?

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Obydwie Scanie ciekawe, ale mnie bardziej zainteresowała Rka. Nie widziałem nigdy wcześniej tego modelu, Holandia, więc pewnie to jakieś de kleine. Ładne malowanie ciągnika. Tylko dlaczego ma składane stopnie z czwartej serii?

OP
OP
L

LUKASZ 87

Gość
Właśnie nie wiem dorwałem je ostatnio na Ebay-u , w katalogu wygląda tak samo , tez ma skladane stopnie z 4 - wiec to nie jest przeszczep.