• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja LUKASZ 87 - Scania

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Czarna Scania Fulda jest kapitalna (y).bardzo przypadła mi do gustu :);)..druga także jest ciekawym okazem w kolekcji .gratuluję takich modeli(y)(y)(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.942 387 20
Bardzo fajne obydwa zestawy, choć bardziej podoba mi się biało-niebieska.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Fulda jak dla mnie jest zbyt.... niemiecka. Te chromy, napisy na oponach, pełno napisów, gryf. Typowa reklamówka na zloty. Za to drugi model... to już ewidentnie moja bajka. Powiedział bym że nawet trochę pod wschodni zestaw podchodzi przez ta prosta czcionkę na naczepie i prostą grafikę na ciągniku. Model bez żadnych wodotrysków i takie lubię :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.535 67 1
Świetnie się prezentują scanie w tym malowaniu . Obie mi się podobają , aczkolwiek z małym wskazaniem na żywcówkę . Jednak mało takich zabudów mamy w skali .

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Piękne malowanie mają te Scanie, szkoda że naczepa do przewozu żywca nie ma podmalowanych elementów na belce bo byłby genialny zestaw. :)

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Scanie bardzo ładne Łukaszu :) ale mi bardziej do gustu przemawia ta druga, czyli R II, ja osobiście Brytyjczyków nie lubię w naszej skali i w realu, uważam, że te ich malowania są trochę przekombinowane no ale każdy kraj ma swoje specyficzne malowanie, Skandynawia swoje, Holandia swoje itp.... :) a dlatego mi się nie podobają bo nie mają kierownicy na swoim miejscu :(

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.942 387 20
Bardzo fajne te Gildery. Obydwa ciekawe, z lekką przewagą chłodni, ale ze względu na dużo większą ilość detali niż w żywcówce.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Chyba jestem mocno spóźniony, bo pierwszy raz widzę zderzak lamberetki u Herpy. :eek: Malowanie specyficzne, jak to na Anglię przystało, chociaż to bym zaliczył do subtelniejszych. Podobają mi się obydwa modele.