• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Konwersja Konwersje modeli ,,Kaczajewo'' BR 52 na Ty2, BR 03 na Pm2...

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.882 526 30
Ja też muszę mieć coś źle ustawione, bo mam podobny efekt. Niestety, nie wiem co jest źle ani jak to zmienić. Niestety, od ostatniej zmiany systemu kilka lat temu oglądanie zdjęć na forum jest dla mnie praktycznie niemożliwe, jeżeli zdjęcia są wstawione jako miniaturki. Jeżeli zdjęcia są wstawiane jako w pełnej wielkości, to jest OK. Kiedyś w innym dziale była już o tym dyskusja, ale teraz tego nie umiem znaleźć. Pamiętam tylko, że była mowa o tym, iż należy ustawić w telefonie sposób wyświetlania jak na komputerze, ale wtedy pogarszają się inne funkcje, więc należałoby za każdym razem przestawiać z trybu mobilnego na komputerowy i z powrotem.

Tigrek

Aktywny użytkownik
Reakcje
234 37 15
Ja mam tak samo na tel... żeby luknąć na fotki to muszę zasiadać przy laptopie, bo inaczej są poucinane... myślałem, że tylko ja tak mam... pocieszające, że nie tylko...

Kempol

Administrator
Zespół forum
Donator forum
BGM
MSMK
Reakcje
19.206 216 0
Dobrze byłoby, śladem części samochodowej, zamieszczać zdjęcia jako pełen obraz zamiast miniaturek.
@FENIX, pozwolę sobie na taką zmianę w Twoim ostatnim wpisie.

Ostatnio edytowane:
OP
OP
FENIX

FENIX

Ostrzeżony
Reakcje
3.562 253 31
Pytanie do Forumowiczów ,
jeśli ogląda ten wątek ochotnik , z którym prowadziłem ostatnio rozmowę , a mi uciekła z archiwum
na Ty-ka z TENDREM KABINOWYM to proszę o ponowny kontakt na PW.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 521
Tabor 216
K
Tabor 2
Tabor 1
Tabor 3