• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.695 67 1
Modele w malowaniu Richtera jak dla mnie jakieś takie mdłe są , ale ogólne mogą być . Natomiast volvo jest bezbłędne niemalże ale co do naczepy to jak dla mnie tymi niebieskimi błotnikami ją zepsuli .

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Richter zalatuje trochę modelem z marketu taki bezpłciowy, koła trochę go ożywiły.
TAL, cóż za tą cenę można zrobić świetnego składaka,a kontener to już lepsza strona Herpy jaką już nie raz widzieliśmy na puszkach w ich wykonaniu, szkoda tylko że kilka lat temu kontenery tak wykonane miały delikatnie wypukłe rygle, a teraz to tylko farba. Mnie jednak przydałby się sam ciągnik.

Ostatnio edytowane:

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Nowy TAL jakoś średnio przypadł mi do gustu, wszystko jak zwykle psują te szkaradne felgi, jedynie bogacie wykonana puszka trzyma poziom. Za to Richterem to mnie zaskoczyłeś pozytywnie, myślałem że są tylko dwa.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.265 387 20
Kontenerowiec z nowym Volvem wygląda bardzo fajnie. Podoba mi się takie wykończenie modeli.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
TAL mi osobiście tak jak przedmówcom niezbyt się spodobał. O ile puszka jest dość bogata w detale, to naczepa psuje efekt. Strasznie plastikowo wygląda.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.265 387 20
Fajny ten model. A dwie godziny to minęły już dziesięć razy... i nic się z tematem nie stało...:D:D:D