Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nic nie mowcie, nie mam instrukcji, internetu tez na razie nie mam a w telefonie skonczyl mi sie szybki internet i na tej predkosci zdjec wam tu nie wrzuce podstawa juz zbudowana, dzis mam zamiar moze go skonczyc jak uda mi sie dojsc do tego wszystkiego
okno otworzylem po to by wiecej swiatla bylo. Co do modelu Herpa bardzo chojowo wymyslila laczniki prostokatnych przęseł :/ i niestety nie da sie go juz zlozyc bez polamania elemrntow łączących. Chcialem zlozyc dzwig a potem znow rozlozyc i schowac do pudelek ale niestety tak sie nie da i skladam dzwig na stale
Dzis wiecej zdjec
Na taki dźwig to trzeba mieć osobny pokój Swoją drogą to skoro on taki cięźki w składaniu to wypadało by mieć dwa , jeden złożony , a drugi w postaci ładunku .
Na taki dźwig to trzeba mieć osobny pokój Swoją drogą to skoro on taki cięźki w składaniu to wypadało by mieć dwa , jeden złożony , a drugi w postaci ładunku .
Ze wzgeldu na wiatr prace dzwigu stanely Mama takie pytanie do Was. Czy dysponuje ktos fotkami prawdziwego dzwigu ? Bo mam zalozone 3 elementy S i dwa elementy L te u podstawy i zastanawiam sie czy dac tez ten trzeci element L na dole dla wyrownania ? Wie ktos jak sie to ma do oryginalu ? Czy zostawic tak jak jest ? Dzwig juz stoi prawie stoi teraz tylko zostalo zaplatanie....
Kawał modelu. To dziwne , że po złożeniu trzeba uszkadzać części aby powrócił do pudełka. Kibri też kiedyś robiła dźwigi , ale tam z góry było wiadomo , że bez kleju się nie obejdzie. Poza tym LTR może starszy z Kibri kosztuje o wiele mniej.