• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Kolega ma dosyć specyficzny zegarek i kalendarz :LOL: Z tym dźwigiem to nie takie hopsiu jak się wydaje
Nic nie mowcie, nie mam instrukcji, internetu tez na razie nie mam a w telefonie skonczyl mi sie szybki internet i na tej predkosci zdjec wam tu nie wrzuce :) podstawa juz zbudowana, dzis mam zamiar moze go skonczyc jak uda mi sie dojsc do tego wszystkiego ;)

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Fajnie to wychodzi . Czyżby reszta ze złości poleciała za okno :D
okno otworzylem po to by wiecej swiatla bylo. Co do modelu Herpa bardzo chojowo wymyslila laczniki prostokatnych przęseł :/ i niestety nie da sie go juz zlozyc bez polamania elemrntow łączących. Chcialem zlozyc dzwig a potem znow rozlozyc i schowac do pudelek ale niestety tak sie nie da i skladam dzwig na stale ;)
Dzis wiecej zdjec;)

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Ze wzgeldu na wiatr prace dzwigu stanely :D Mama takie pytanie do Was. Czy dysponuje ktos fotkami prawdziwego dzwigu ? Bo mam zalozone 3 elementy S i dwa elementy L te u podstawy i zastanawiam sie czy dac tez ten trzeci element L na dole dla wyrownania ? Wie ktos jak sie to ma do oryginalu ? Czy zostawic tak jak jest ? :) Dzwig juz stoi prawie stoi teraz tylko zostalo zaplatanie....

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Kawał modelu. To dziwne , że po złożeniu trzeba uszkadzać części aby powrócił do pudełka. Kibri też kiedyś robiła dźwigi , ale tam z góry było wiadomo , że bez kleju się nie obejdzie. Poza tym LTR może starszy z Kibri kosztuje o wiele mniej.