• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Czyżby już ostatnia dostawa transportu dźwigu :D ...wydaje mi się że jeszcze ta jedna część, dolna kraty łączącej ramię z modułem :cool: czy już ją masz :podstepny:. Actros całkiem fajny ale jakoś mi ten DHL nie pasuje przy nim :gwizd:.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Actros od heisterkamp'a najbardziej mi się podoba ze wszystkich trzech zaprezentowanych modeli, lecz zamiast naczepy DHL widziałbym oryginalną firmową heisterkamp'a :)

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Zamiast naczepy DHL będzie naczepa z kontenerem ;)
Co do dzwigu brakuje jednej ciezarowki kitora niebawem dojedzie na plac budowy dzwigu , no i jeszcze elementy ramienia i obciązenia ;)
Bedzie to chyba jedyny dzwig w tym malowaniu w PL :)

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
:eek: czyli już chyba nie jedyny w PL...

No to jestem pełen podziwu (y) a i Broda coś wspominał więc czyżby trzech wspaniałych :LOL:. Panowie jak się zgadamy za rok na Targi Poznań to będzie do wyboru do koloru tych dźwigów :podstepny:.
No cóż :D Ale chyba mam jedeyny taką kolekcję :D:D:D Co do targów, obiecałem sobie że za rok na pewno będę ;)
Myślę że za tydzień lub dwa pokażę dźwig ;)

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Jednak Herpa przemyślała strategię sprzedaży dźwigu. Sprzedaje się jak ciepłe byłki, a i przy tym parę zestawów udało się sprzedać. Oczywiście warto posiadać taki zestaw!!! Actros pierwsza klasa , trzyma cenę ale i tak będzie trzeba go nabyć.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Rzadko spotyka się takie cuda, gdzie w gablotce mamy tylko samą naczepę bez ciągnika. Typowa reklamówka, ale naczepa podkontenerowa z jakimiś akcentami na rowerówkach zawsze wygląda lepiej.