Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Czyżby już ostatnia dostawa transportu dźwigu ...wydaje mi się że jeszcze ta jedna część, dolna kraty łączącej ramię z modułem czy już ją masz . Actros całkiem fajny ale jakoś mi ten DHL nie pasuje przy nim .
Actros od heisterkamp'a najbardziej mi się podoba ze wszystkich trzech zaprezentowanych modeli, lecz zamiast naczepy DHL widziałbym oryginalną firmową heisterkamp'a
Zamiast naczepy DHL będzie naczepa z kontenerem
Co do dzwigu brakuje jednej ciezarowki kitora niebawem dojedzie na plac budowy dzwigu , no i jeszcze elementy ramienia i obciązenia
Bedzie to chyba jedyny dzwig w tym malowaniu w PL
No to jestem pełen podziwu a i Broda coś wspominał więc czyżby trzech wspaniałych . Panowie jak się zgadamy za rok na Targi Poznań to będzie do wyboru do koloru tych dźwigów .
No to jestem pełen podziwu a i Broda coś wspominał więc czyżby trzech wspaniałych . Panowie jak się zgadamy za rok na Targi Poznań to będzie do wyboru do koloru tych dźwigów .
Jednak Herpa przemyślała strategię sprzedaży dźwigu. Sprzedaje się jak ciepłe byłki, a i przy tym parę zestawów udało się sprzedać. Oczywiście warto posiadać taki zestaw!!! Actros pierwsza klasa , trzyma cenę ale i tak będzie trzeba go nabyć.
Rzadko spotyka się takie cuda, gdzie w gablotce mamy tylko samą naczepę bez ciągnika. Typowa reklamówka, ale naczepa podkontenerowa z jakimiś akcentami na rowerówkach zawsze wygląda lepiej.