Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Scania i TGX są ekstra, chyba będzie je trzeba dopisać do listy zakupów. Brzydal bardziej by mi się podobał, gdyby miał tylko loga NYKa no i te felgi, nie wiem co Herpa widzi w nich takiego, że już prawie każdy model z nowości je ma.
Kolejne ciekawe kontenerowce. Szkoda, że niebieski ma te zwykłe felgi. Przydałaby się zmiana, tak jak w pozostałych Twoich modelach, bo zupełnie nie będzie pasował do kolekcji.
Po tym jak pozbierałem rozsypane uzębienie z podłogi, bo mi szczęka o nią walnęła, doszedłem do wniosku, że po obejrzeniu "Niebiańskiej Flotylli" ciężko mi będzie w przyszłości podobny stan osłupienia i podziwu Coś absolutnie fantastycznego
To ten oszukany bo miało być ojro 6 a jest ojro 5 ale grill od ojro 6 . Całkiem ładny , puszka mi się bardzo podoba . Pod tym względem herpa mnie zaskoczyła .
Herpa sprawiła niektórym pewnie niezłego zonka, gdy po otwarciu pudełka ujrzeli starszego TGXa. Jednak to wcale nie rzutuje negatywnie, bo i jemu do twarzy w tym charakterystycznym malowaniu. Największym smaczkiem tego modelu jest bez wątpienia bogacie wykonany kontener.
Mimo, że herpa zrobiła takie coś kolekcjonerom to raz, a dwa, że świetnie wygląda w tym malowaniu nawet w starszym modelu TGX'a, więc i ja się zastanowię nad nabyciem takiego MAN'a
W końcu oby dwa Rosnery udało mi się kupić Szkoda że Herpa nie wypuściła jeszcze nowego Actrosa w tym malowaniu, gdyż często mijam takiego na autostradzie