• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Scania i TGX są ekstra, chyba będzie je trzeba dopisać do listy zakupów. Brzydal bardziej by mi się podobał, gdyby miał tylko loga NYKa no i te felgi, nie wiem co Herpa widzi w nich takiego, że już prawie każdy model z nowości je ma.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.274 391 20
Kolejne ciekawe kontenerowce. Szkoda, że niebieski ma te zwykłe felgi. Przydałaby się zmiana, tak jak w pozostałych Twoich modelach, bo zupełnie nie będzie pasował do kolekcji.:podstepny:

Adam66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
6.423 110 1
Po tym jak pozbierałem rozsypane uzębienie z podłogi, bo mi szczęka o nią walnęła, doszedłem do wniosku, że po obejrzeniu "Niebiańskiej Flotylli" ciężko mi będzie w przyszłości podobny stan osłupienia i podziwu(y) Coś absolutnie fantastycznego:love:

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Herpa sprawiła niektórym pewnie niezłego zonka, gdy po otwarciu pudełka ujrzeli starszego TGXa. Jednak to wcale nie rzutuje negatywnie, bo i jemu do twarzy w tym charakterystycznym malowaniu. Największym smaczkiem tego modelu jest bez wątpienia bogacie wykonany kontener.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.274 391 20
Fajny ten zestaw. Tankkontener bardzo mi się podoba. Man także wygląda fajnie. Bardzo ciekawy model.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Mimo, że herpa zrobiła takie coś kolekcjonerom to raz, a dwa, że świetnie wygląda w tym malowaniu nawet w starszym modelu TGX'a, więc i ja się zastanowię nad nabyciem takiego MAN'a (y)