Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Patrzę na ten model i tylko widzę te szpetne koła . Rażą gorzej niż ta goła belka , aczkolwiek trzeba przyznać że konfiguracja świetna jest tego modelu .
Pierwsza moja reakcja na tą prezentacje to o kur... . Kapitalnie się prezentuję niebieska flota razem . Aż strach pomyśleć co to będzie jak dźwig będzie w całości
No to Ci wakacje zaplanowała Herpa mały wydatek Cię zaś czeka... kolekcja jest niesamowita, ja się nie mogę doczekać aż pokażesz w całości złożony dźwig LR .
No to Ci wakacje zaplanowała Herpa mały wydatek Cię zaś czeka... kolekcja jest niesamowita, ja się nie mogę doczekać aż pokażesz w całości złożony dźwig LR .
To i tak masz lepiej... mój apetyt myślałem że będzie zaspokojony już lada moment żółtym dźwigiem a tu masz Ci Herpa zrobiła mi niespodziankę i na święta będzie czerwony potworek . Ale czekam na Twoją prezentację .