• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

darius25

Aktywny użytkownik
Reakcje
28 0 0
Co z tego że metal,ważne że jest i to się liczy dla każdego wiernego "felbomaniaka":D

To już 3 malowanie dźwigu Liebherr z WSI w skali 1/87.Wcześniej była wersja żółta oraz Mammoet.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.580 109 2
Tego Trosta to Ci szczerze zazdroszczę :ROFL::D
Świetny model , podoba mi się takie malowanie a najbardziej atrapa.(y)(y)(y)
Betz też super jednak przy Troście słabo wygląda.;)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Trosty to świetne modele, bardzo podoba mi się ich malowanie.
Mam jedną sztukę, może kiedyś trafi się więcej.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ten Trost podoba mi się chyba najbardziej ze wszystkich, które do tej pory wyszły. Dzięki tej reklamie na plandekach model się wyróżnia od innych. No i te szczegóły.(y)

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Zarówno Trost jak i Willi Betz są kapitalne (y)i też chciałbym aby znalazły się w mojej kolekcji ;),gratuluję pięknych modeli .(y)

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Trost to jedna z większych firm w Austrii. Posiadają zróżnicowany tabor wraz z dźwigami. Actros w tym malowaniu jest jednym z lepiej się prezenyujacych. A reklama na plandekach to rury do wody , takie o dużych średnicach- przemysłowe.