• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Nie mam faworyta, bo każdy model jest na swój sposób wyjątkowy i każdy mi się podoba. Fischinger to klasyka, Hohtief w niespotykanej konfiguracji, EuroTech hakowiec z niskim kontenerem, a kontener ECS aż kipi detalami.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.695 67 1
Scania Fischinger to jeden z najlepszych modeli jakie herpa wypuściła . Jak dla mnie genialna . Spodobało mi się także iveco z niskim kontenerem .

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Najbardziej z tej prezentacji przypadł mi do gustu Actros mp i pamiętaj o mnie jak będziesz chciał się go pozbyć ;)

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
W końcu ostatni model Maersk
Renault Magnum
Drugi model to Scania Laros by Maersk ;)

Załączniki

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
No i się stało :D Udało mi się kupić Oafa z numerem bocznym 10 na którego polowałem chyba z 1,5 roku. Jeszcze tylko jeden model i mam wszystkie Felbermayr :D
_DSC0964.JPG
_DSC0965.JPG
_DSC0966.JPG
_DSC0967.JPG
_DSC0968.JPG
_DSC0970.JPG
_DSC0971.JPG
_DSC0972.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
OAF bardzo ciekawie się prezentuje. Mało ich w naszej skali, a szkoda, bo po Austrii trochę ich jeździ.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.695 67 1
Ja również przychylam się do wypowiedzi , że dzięki tym kołpakom te zestawy maja swój urok . Gratuluje wytrwałości w szukaniu modelu .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Marka, której się właściwie nie spotyka w naszej skali, te białe kołpaki, no i właściwe malowanie. Czego chcieć więcej, bardzo mi się podoba ten model.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Świetny zestaw! Dłuuuuugi jak stonoga :eek:
Bardzo fajny ten OAF a co dopiero jego ładunek... :D
Ciekawa prezentacja, gratuluję nabytku! :)