Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Bardzo fajnie się to wszystko prezentuje szczególnie dźwig w takim stadium wygląda super a jak będzie całość to już się nie mogę doczekać swojego . Będę obserwował co tu się będzie działo. Pogratulować extra zestawów .
Kolejne nowości u mnie
Actros prosto z Köln wraz z małym ładunkiem firmy Norscot I dość stary Man z Wiking'a
Na ostatnim foto pokazałem z jakiego zestawu pochodzi ładowarka
Colonia bardzo fajna , ładunek w postaci ładowarki też mi się podoba, ale że taki skromny Man z Wikinga znalazł się w Twojej kolekcji to jestem w ciężkim szoku, a i źle mnie proszę nie zrozumieć Man całkiem całkiem i sam takiego mam,
Oj kolego, CAT bardzo mi się podoba, z tym że nasza firma jeździ do Grajewa do fabryki płyt wiórowych ze zrębką i tam właśnie przychodzą takie pociągi z Litwy z takimi kontenerami
Oj kolego, CAT bardzo mi się podoba, z tym że nasza firma jeździ do Grajewa do fabryki płyt wiórowych ze zrębką i tam właśnie przychodzą takie pociągi z Litwy z takimi kontenerami
Trochę się nazbierało u mnie przez weekend i wypada coś pokazać
Udało mi się dorwać kolejnego EKB który czeka na na koła właściwe, wspaniała Scania Fishinger i dwa również świetne modele Man TGX ECS i Iveco Eurostar Hochtief
O świetna Scania Fischinger'a
Model dokładnie dopracowany, Herpa dodała wiele detali. Od razu rzuca się w oczy. Bardzo mi się podoba, chętnie odkupię
Reszta floty również ciekawa...ale nie tak jak Scania