• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Bardzo fajnie się to wszystko prezentuje szczególnie dźwig w takim stadium wygląda super a jak będzie całość to :rolleyes: już się nie mogę doczekać swojego :podstepny:. Będę obserwował co tu się będzie działo. Pogratulować extra zestawów (y).

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Kolejne nowości u mnie ;)
Actros prosto z Köln wraz z małym ładunkiem firmy Norscot ;) I dość stary Man z Wiking'a ;)
Na ostatnim foto pokazałem z jakiego zestawu pochodzi ładowarka ;)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.580 109 2
Colonia bardzo fajna , ładunek w postaci ładowarki też mi się podoba, ale że taki skromny Man z Wikinga znalazł się w Twojej kolekcji to jestem w ciężkim szoku, a i źle mnie proszę nie zrozumieć Man całkiem całkiem i sam takiego mam,;):)

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Oj kolego, CAT bardzo mi się podoba, z tym że nasza firma jeździ do Grajewa do fabryki płyt wiórowych ze zrębką i tam właśnie przychodzą takie pociągi z Litwy z takimi kontenerami :)

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Trochę się nazbierało u mnie przez weekend i wypada coś pokazać :D
Udało mi się dorwać kolejnego EKB który czeka na na koła właściwe, wspaniała Scania Fishinger i dwa również świetne modele Man TGX ECS i Iveco Eurostar Hochtief
_DSC0936.JPG
_DSC0937.JPG
_DSC0938.JPG
_DSC0939.JPG
_DSC0940.JPG
_DSC0951.JPG
_DSC0952.JPG
_DSC0953.JPG
_DSC0954.JPG
_DSC0955.JPG
:)

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
O świetna Scania Fischinger'a :love:
Model dokładnie dopracowany, Herpa dodała wiele detali. Od razu rzuca się w oczy. Bardzo mi się podoba, chętnie odkupię :gwizd:
Reszta floty również ciekawa...ale nie tak jak Scania :ROFL: