• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Sznurki to są do prania.
Zrób fotkę tej instrukcji i zapodaj w swoim temacie , albo załóż osobny wątek w odpowiednim dziale, może to wspólnie ogarniemy.
Z zamontowaniem liny w jego mniejszym bracie na podwoziu kołowym też niektórzy mieli problemy.
Tutaj sytuacja jest o wiele bardziej skomplikowana i potrzebna nam jest albo flaszka, albo "burza mózgów"...ale...DAMY RADĘ - jak powiedział spychacz.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Kolego walcz... walcz... z tym dźwigiem, nie poddawaj się :) mi się udało więc i TY dasz radę. Mi to zajęło około tygodnia z przerwami więc działaj. Instrukcja Herpy nie jest taka tragiczna na spokojnie ołówkiem sobie rysuj co zrobiłeś a jak coś to wskakuj do mojego tematu z gabarytami, tam jest kilka fotek to zobaczysz jak to wygląda. Powodzenia i czekamy na efekt końcowy :D.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
No panowie jaja....dźwig jest a go nie ma...ja tam cierpliwy jestem, u rysy w temacie już pooglądałem, więc u ciebie spokojnie do jesieni poczekam.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Actros pierwsza klasa, mam często bliski kontakt z tego typu zabudowami przy transportach samochodów, które przyjeźdżają do mnie do firmy.

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Prostoty nie mylić z prostactwem. Ale poważnie - zestaw faktycznie mimo dość skromnej kolorystyki wygląda bardzo ciekawie i realistycznie. Drobne detale dopełnią całości. chętnie widziałbym taki sprzęt w swojej kolekcji.

sloth

Znany użytkownik
Reakcje
188 0 2
Szybki jesteś i już nabyłeś model,prostota malowania robi swoje,od razu mi się spodobał,tylko te koła to porażka jakaś w większości modeli.