Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
nie wiem czemu ale strasznie hakowce mi sie podobają, sam dopiero mam 2 ale pewnie na nich nie poprzestanę Scania przed liftem fajna, kolorowa i taka jak by żywa podoba się, a i dafuś niczego sobie, w końcu to malowanie Willi Betz
Pokazałeś 2 bardzo fajnie modele . Daf od WB fajnie się komponuje z tą puszką . Duży plus ma za brak ospojlerowania kabiny . Natomiast scania jest jak dla mnie zdecydowaną zwyciężczynią tej prezentacji . Bardzo ładne malowanie kabiny i konfiguracja zestawu .
Czt ktoś może mi pomóc w założeniu tych poje***** lin do dźwigu Liebherr Felbermayr ? Szkoda mi że tak stoi i nie mogę się nim nacieszyć w 100%. Nie po to wydałem 500 euro że by teraz to stało na szafie. Jest złożony wystarczy założyć "sznureczki"
Świetne "nieoklepane" zestawy - to lubię w twoich prezentacjach. Actros z EKB kiedyś będzie musiał trafić, za dużo bywałem w Hamburgu, by go sobie odmówić, ale najbardziej z ostatniej storny spodobała mi się Scania z kontenerami - malowanie kabiny i felg działa
Witam.
Początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tego modelu, bo kupiłem go w sumie za pół ceny i przez przypadek i planowałem go sprzedać ale gdy paczka przyszła, bardzo spodobał mi się ten model i jestem nim zachwycony i zostaje ze mną
Trzeba przyznać że ten zestaw jest kapitalny . Bardzo mi się podoba to że ma średnia kabinę , a nie tą najwyższą jaka możemy najczęściej spotkać . Tył naczepy to wisienka na torcie .