• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.032 16 0
Fajny ten Mercedesik, a fotki z telefonu można przecież obrucić;). Najbardziej podoba mi się SCANIA do wożenia złomu:).

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.258 387 20
Hanjin ma kapitalnie zrobioną puszkę, ale ten hakowiec wygląda dużo ciekawiej. Fajne ma barwy. Podoba się.

maniac64

Znany użytkownik
Reakcje
1.191 5 0
Gratuluje tak ciekawych modeli (y)(y):cool: ,fajne jest to że przerabiasz je po swojemu (y) z ostatniej prezentacji obydwa są świetne (y)(y) z przewagą na Willi Betz'a,

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
nie wiem czemu ale strasznie hakowce mi sie podobają, sam dopiero mam 2 ale pewnie na nich nie poprzestanę :p Scania przed liftem fajna, kolorowa i taka jak by żywa :) podoba się, a i dafuś niczego sobie, w końcu to malowanie Willi Betz :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.665 67 1
Pokazałeś 2 bardzo fajnie modele . Daf od WB fajnie się komponuje z tą puszką . Duży plus ma za brak ospojlerowania kabiny . Natomiast scania jest jak dla mnie zdecydowaną zwyciężczynią tej prezentacji . Bardzo ładne malowanie kabiny i konfiguracja zestawu .

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Czt ktoś może mi pomóc w założeniu tych poje***** lin do dźwigu Liebherr Felbermayr ? Szkoda mi że tak stoi i nie mogę się nim nacieszyć w 100%. Nie po to wydałem 500 euro że by teraz to stało na szafie. Jest złożony wystarczy założyć "sznureczki"

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Świetne "nieoklepane" zestawy - to lubię w twoich prezentacjach. Actros z EKB kiedyś będzie musiał trafić, za dużo bywałem w Hamburgu, by go sobie odmówić, ale najbardziej z ostatniej storny spodobała mi się Scania z kontenerami - malowanie kabiny i felg działa ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.258 387 20
Bardzo fajny gabaryt. Podoba mi się z tym ładunkiem.

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Witam.
Początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tego modelu, bo kupiłem go w sumie za pół ceny i przez przypadek i planowałem go sprzedać ale gdy paczka przyszła, bardzo spodobał mi się ten model i jestem nim zachwycony i zostaje ze mną ;)

_DSC0666.JPG
_DSC0667.JPG
_DSC0668.JPG
_DSC0669.JPG
_DSC0670.JPG
_DSC0671.JPG

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.665 67 1
Trzeba przyznać że ten zestaw jest kapitalny . Bardzo mi się podoba to że ma średnia kabinę , a nie tą najwyższą jaka możemy najczęściej spotkać . Tył naczepy to wisienka na torcie .