• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Czteroosiowa Scania w średniej kabinie pod naczepą do gabarytów z ładunkiem w tych samych barwach, takie zestawienie wygrywa wszystko. ;)

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Kolejne LKW w malowaniu H&S Scania R. Jest to przedostatni model tej firmy i brakuje mi tylko Dafa za którego płace jak za prezydenta jak ktoś znajdzie :D
Poniżej cała spedycja moich HS i Scania która jest świeżo u mnie ;)

_DSC0897.JPG
20140830_182618.jpg
_DSC0673.JPG
_DSC0674.JPG
_DSC0675.JPG
_DSC0676.JPG
_DSC0677.JPG

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.649 67 1
Trzeba przyznać że świetnie się te H&S-ki prezentują . Bardzo ładne malowanie . Z tego co mi się na internetach rzuciło w oczy to jeszcze chyba jednego volvo Ci brakuje z tankpuszką .

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Scania elegancka - ogólnie te barwy fajnie wyglądają, niestety nie można mieć wszystkiego....ale po to są inne tematy.
Szukaj ostatniego.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.241 387 20
Bardzo fajnie wyglądają na wspólnej fotce. Fajna podkolekcja.
A tak a propos Volvo, to na szybko znalazłem takie dwa: KLIK-1 KLIK-2

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Dwa kolejne zestawy jadą do mnie z Holandii. Man TGS Van Den Bosch :) Oba zestawy limitowane tylko na rynek Holenderski 250 sztuk.
Zdjęcia podglądowe :)
HER1825.jpg
HER1826.jpg

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Do mnie już też jeden jedzie. :) Długo trzeba było czekać na Boscha z Herpy. Scania Foodtrans jest świetna, tak samo jak Volvo. :D

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.649 67 1
Powiem Ci że dla mnie bomba z tymi kółkami . Dużo lepiej niż z poprzednimi , tym bardziej że spora część ich floty ma te białe kapsle .