Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kocham połączenie błękitu H&S z zielenią na ramach puszek, choć według mnie w tych barwach najlepiej wygląda generacja samochodów z pierwszej foty - tzn. przełomu lat '90 i 2000 - doskonale to malowanie wpisuje się w ich design- do tego te koła... Miazga.
Scania to Scania, dobrze że zmieniłeś jej koła, bardzo dużo to dało. Jedyne co mi się tu nie podoba to te przezroczyste koguty, które zlewają się z białym dachem.
Scania to Scania, dobrze że zmieniłeś jej koła, bardzo dużo to dało. Jedyne co mi się tu nie podoba to te przezroczyste koguty, które zlewają się z białym dachem.
Nawet nie wiedziałem że ostatnią aktualizację robiłem tak dawno.
Niestety w życiu człowieka przychodza takie chwile gdy trzeba podjać pewne decyzję. Ja niestety musiałem tą decyzję podjąć. Dostałem bardzo dobrą ofertę na kolekcję Felbermayr i niestety po 3 tygodniach namysłu, została sprzedana. Nie jest mi jakoś z tego powodu smutno wręcz przeciwnie, cieszę się i jestem dumny że udało mi się uzbierać wszystkie ciężarówki tej spedycji z Herpy
Czas na skompletowanie innych spedycji
Mała zapowiedź
Pozdrawiam
[DOUBLEPOST=1469986799,1469985120][/DOUBLEPOST]
Ostatnio mało czasu na wszytsko i nawet nie mam czasu aby zrobić jakies swoje zdjęcia i aktualizację w swoim temacie. Troche modeli przybyło, ale jeden po drugim będe starał się pokazywać
Dziś malowanie V.D. Vlist które przez najbliższy czas będzie u mnie królować ale oczywiście nie zabraknie innych modeli
Zestawy w malowaniu Vlista zawsze się fajnie prezentowały , tak jest i tym razem . Teraz tylko czekać na kolejne bo znając życie to tu będzie na bogato .