Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Uff, dobrze, że chociaż jednego z nich mam, bo bym zazdrościł. Richtery mają coś w sobie dzięki tej prostocie, no i tabliczka pod adr na atrapie wymiata. Szkoda że Herpa nie stosowała tego detalu na szerszą skalę. Może kiedyś pojawi się jeszcze nowy Actros do kompletu.
Jak dla mnie jedna z fajniejszych scanii jakie powstały . Bardzo mi się podoba i dlatego też u mnie garażuje . Ostatnio oryginał można obejrzeć na Discovery turbo extra w programie Królowie asfaltu . Był w jednym odcinku na poprawkach wnętrza .
Richtery są rewelacyjne chętnie bym przygarnął choć jednego. Scania Convoy to już klasyka a ceny na aukcjach za ten model są astronomiczne, gratuluję posiadania i czekam na kolejne prezentacje.