• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Dziś modele które już dawno chciałem pokazać :) Dziś w końcu wszystkie trzy są razem. Jedne z moich ulubionych tank kontenerów :)

Curt Richter SE Logistik Köln

_DSC0078.JPG
_DSC0079.JPG
_DSC0080.JPG
_DSC0082.JPG
_DSC0084.JPG

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Uff, dobrze, że chociaż jednego z nich mam, bo bym zazdrościł. :gwizd: Richtery mają coś w sobie dzięki tej prostocie, no i tabliczka pod adr na atrapie wymiata. Szkoda że Herpa nie stosowała tego detalu na szerszą skalę. Może kiedyś pojawi się jeszcze nowy Actros do kompletu.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.352 67 1
Jak dla mnie jedna z fajniejszych scanii jakie powstały . Bardzo mi się podoba i dlatego też u mnie garażuje . Ostatnio oryginał można obejrzeć na Discovery turbo extra w programie Królowie asfaltu . Był w jednym odcinku na poprawkach wnętrza .

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.181 5 1
Richtery są rewelacyjne chętnie bym przygarnął choć jednego. Scania Convoy to już klasyka a ceny na aukcjach za ten model są astronomiczne, gratuluję posiadania i czekam na kolejne prezentacje.