• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Kapitalny model.Jest przepiękna ta Scania.Proste klasyczne malowanie bez fajerwerków ale wygląda genialnie to wszystko.Najbardziej mi się podoba ta mapka z kierunkami na tyle tank kontenera.Gratuluję takiego modelu :)

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.165 5 1
Fischinger to klasa sama w sobie, genialny model. Ostatnio widziałem Scanie Streamline od nich może niedługo zobaczymy taką w katalogu Herpy. :)

Ostatnio edytowane:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Też mi się podoba taki zestaw. Fischinger ma ciekawe barwy, a duże V8 na boku kabiny dodaje niesamowitego smaczku temu ciągnikowi.

Batonik90WnC

Aktywny użytkownik
Reakcje
32 0 0
Świetny model. Podoba mi się bardzo, stonowany, spokojny, bardzo pięknie wykonany. Tył naczepy bardzo ładny. Rzeczywiście piasty robią lepsze wrażenie przerobione :) Gratuluje posiadania