• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.238 387 20
Bardzo fajnie wygląda ten model. Zmiana kół wyszła mu na dobre. Szkoda, że Herpa od razu takiego nie wydała. :(

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.872 5 0
Mój dziś zamówiony :cool:, ale na razie będzie niestety w oryginale. Ty gdzie kupujesz koła? Po Twojej prezentacji to aż żal zostawiać na fabrycznych :ROFL:.

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Fenomenalny jest ten zestaw hakowy.Bardzo podoba mi się malowanie.Koła w chromie z żółtymi piastami to ładne połączenie,te pasy na zderzaku też świetne.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
To dowaliłeś. Konfiguracja jest ciekawa sama w sobie, a malowanie Dornbierera w odpowiednim zestawieniu dwóch kolorów tworzy piękny efekt. Aż zazdroszczę Ci tej Scanii. :)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.872 5 0
Frikus już nie taki "odlotowy", ale też mi się podoba.
(...Zawsze zapomnę je odwrócić :D...)
Robisz to specjalnie, a potem "drivery" się zastanawiają - "jak to k.... rozładować" :ROFL::LOL::ROFL:.