Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Fajnie że starasz się wrócić bo zawsze u Ciebie fajne prezentacje były . Dzisiaj pokazane modele bardzo udane . Zarówno ten transporter jak i hakowiec . Bertschi to już klasa sama w sobie .
Mi się nigdy jakoś te Richtery zbytnio nie podobały . Takie mdłe ze względu na kolor . Natomiast ten ze słoniem już bardzo fajny . Ciekawe malowanie i konfiguracja która mi się podoba .
Richtery to ciekawy temat na podkolekcje, sam zresztą miałem taki zamysł by uzbierać wszystkie. Ihro to klasa sama w sobie, proste malowanie a robi "robotę". Cieszę się, że trafiły w dobre ręce.
Dzis udalo sie znalezc chwile na kilka fotek nowosci ktore pokazywalem jakis czas temu
Jestem zakochany w Scanii Wittwer, aczkolwiek Volvo w tej konfiguracji czesto mi towarzyszy na budowach, wiec nie moglem go nie miec !
No i na ostatnim foto nabytki ktore dzis do mnie doszly !
Same grube ryby pokazałeś . Oba modele mi bardzo przypadły do gustu . Szwajcarskie malowania mają swój nieodparty urok . Natomiast to volvo ma kapitalną konfigurację .