• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
A tam za długi na nasze drogi :D wystarczy że kierowca w dowodzie rejestracyjnym wozi jakiegoś gratisa i nikt wtedy się czepiać nie będzie że za długi. Dopiero jak Ronda zaczną byś za małe to może ktoś zauważy :D Ogólnie zestaw super tylko ja bym kupił jeszcze jednego takiego i zrobił zestaw z przyczepą, i zestaw z naczepą. I zostaje jeszcze jedna wolna naczepa. Ot technika :D

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Drodzy koledzy (koleżanki) na dobry sen wstawiam ładunek ,którego realną wersję Robert często widzi po drodze jak śmiga w trasie :D
:ROFL::ROFL::ROFL:

P1070042.JPG

P1070043.JPG

P1070044.JPG

P1070045.JPG

P1070046.JPG

P1070047.JPG

Dzwonić od poniedz. do piątku od 8.00 do 16.00 :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL: (żartuję, nr jest fikcyjny :D )

ManMania

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Pomysł bardzo ciekawy, ale:
-nie pasuje mi w tej postaci Mercedes SK
-nitka nie nadaje się na zabezpieczanie ładunku
-naczepa jest wyłożona płytami betonowymi ?

Można wszystko naprawić i będzie zestaw miazga :).

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.364 109 2
Sorry Paulina ale ta naczepa to porażka ,wygląda jak ciastko , wafelek a nie naczepa wyłożona deskami, za duże , za grube.
Jeśli mogę coś zasugerować to do tego typu naczep najlepszy jest fornir i to możliwie najcieńszy, nie powinien też wystawać poza stalową ( w modelu plastikową ) konstrukcję naczepy.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Przykro mi a zgadzam się z wypowiedziami kolegów ,dla mnie najsłabszym ogniwem jest ten kolorowy Mercedes ,,ja bym podczepił jakiś mniej rzucający się w oczy ciągnik .ale to tylko moje zdanie :);)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Naczepa faktycznie do poprawki. Ładunek bardzo fajny i oryginalny. A co do ciągnika to faktycznie malowanie takie średnie, ale gdyby go przemalowac na biało albo czerwono i dodać kalki z tj płomieniem jak to miały seryjne modele SK to wyszedł by piekny model. A spojler dachowy jest oryginalny czy z jakiegoś innego modelu. Bo to bardzo ciekawa forma i ma ciekawe przetłoczenia na bokach. Fajnie by pasował do jakiegoś małego kubaturowego zestawu.