• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Dzisiaj mam do zaprezentowania poczciwego DAF-a XF 105
W barwach dobrze znanej kierowcom , którzy podróżują po drogach naszego kraju :)
Tym razem rejestracja próbna :) (salonówka) :D

P1070064.JPG

P1070065.JPG

P1070066.JPG

P1070067.JPG

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Model bez dwóch zdań wart posiadanie i tego Wam gratuluję!
Wytłumacz mi proszę czemu znów tablice na ciągniku i naczepie są te same? - próba ukrycia tego przez odcięcie na końcu "3" jest zauważalna;)

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Model bez dwóch zdań wart posiadanie i tego Wam gratuluję!
Wytłumacz mi proszę czemu znów tablice na ciągniku i naczepie są te same? - próba ukrycia tego przez odcięcie na końcu "3" jest zauważalna;)
Właśnie mi się oberwało przez to od Roberta :D przyznaję ,że mój błąd.. a "3" mi się po prostu urwała przy przyklejaniu ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.911 387 20
Intra wygląda bardzo dobrze i Herpa ją zrobiła świetnie. Co prawda trzeba ją trochę podmalować, ale i tak jest lepiej zrobiona od AWM-owskiej Intry.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Kolorek, kabina i sama konfiguracja mi się bardzo podoba. Zastrzeżenia mam jedynie do zabudowy. Jak dla mnie powinna mieć większy zwis za tylną osia o mniejszym kącie. I wtedy albo dać najazd ale na cała szerokość solówki, albo nie robić takich składanych a zrobić dokładanie, schowane w przerwie najazdów. Ale pomysł i tak pochwalam bardzo :)