• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Fajny Maniek, zmieniłbym koła w osi skrętnej na zwykłe, a w napędowych pomalował kołpaki na szaro. No i podstawki kogutów proponowałbym zrobić czarne. Czekam aż pokażesz go z osprzętem do walki z zimą. :D

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Z kołami to Koledzy mają rację,a z drugiej strony to w rzeczywistości nie wszystkie auta jeżdżą z "dopasowanymi" kołami.
Czasami warto zostawić takie jakie są,a nie robić na tip-top:)

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Uwielbiam MANy (y) ... prócz podmalowania ... podstawki kogutów są niesymetryczne ułożone :podstepny: jeden "do góry nogami"
Tak dokładnie.. masz rację.. nie zauważyłam.. poprawię :p Dzięki ;)[DOUBLEPOST=1396803086][/DOUBLEPOST]
Z kołami to Koledzy mają rację,a z drugiej strony to w rzeczywistości nie wszystkie auta jeżdżą z "dopasowanymi" kołami.
Czasami warto zostawić takie jakie są,a nie robić na tip-top:)
Dokładnie miałam chwilowo brak innych kół i zostały takie... jak będzie przerabiany na piaskarkę kółeczka wymienię :)

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Dzisiaj przedstawię Wam od podstaw model nad którym spędziliśmy kilka ładnych dni...
przy okazji polowaliśmy w lesie na odpowiednie drzewa do ładunku :LOL:
( mam nadzieję ,że docenicie to ,że wkleiłam tablice ) :ROFL::ROFL:

Ok.. tak wyglądał ten MAN -ik na początku..

P1060921.JPG

tu po dodaniu kłonnic zrobionych z patyczków do liczenia dla dzieciaszków :D
P1060922.JPG

Następny etap już po malowaniu.. Manik śmiga do lasu po drzewo..

P1060949.JPG

P1060952.JPG

P1060953.JPG

A tutaj wraca już z lasu z ładunkiem ;)

P1060961.JPG

P1060962.JPG

P1060965.JPG

P1060967.JPG

P1060976.JPG

:rolleyes:

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Jak dla mnie super. Jednak mam wrażenie że kłonice są ciut za wysokie i chyba za kabiną powinna być pełna ściana a nie pojedyncze kłonice. Ale ogólnie za fajny kolor i pomysł, no i brudzenie wielki plus. Tablice tez wiele dają. No i podstawkę od koguta przydało by się machnąć na czarno ;)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Poznaniak! :ROFL:
Tak jak koledzy wspomnieli przydałoby się machnąć podstawkę koguta na czarno i podmalować kierunkowskazy w zderzaku. Brudzing pierwsza klasa. Ogólnie cały zestaw na ogromny plus! (y)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.031 158 2
Naprawdę fajnie wyszedł milkowy leśnik. Z tymi kierunkami to uważaj, bo zestaw już jest dosc brudny, wiec na dobrą sprawę pomarańczowych kierunków nie musisz mocno malowac.

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Przeróbka wyszła naprawdę świetnie.
Fajnie przedstawiona historyjka zdjęciowa.Najlepsze to,że do lasu jedzie czysty,a wraca brudny - za to wielki plus (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.903 387 20
Całkiem fajnie Ci wyszedł ten Man. Brudzing pierwsza klasa. A i ładunek świetnie dobrany do skali.(y)